Альтернативний Новорічний стіл: салат з буряка, цитрусу та козячого сиру

Автор
Альтернативний Новорічний стіл: салат з буряка, цитрусу та козячого сиру
  • 35 мин

    Приготовление

  • 2

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Легкий та простий салат, особливо смакує влітку з келихом охолодженого білого вина. Тож зберігайте рецепт!

Способ приготовления

1. Зварити буряк до готовності або запекти в духовці. Після охолодження, очистити від шкірки, нарізати дуже тонкими скибочками і викласти на тарілку.

2. Почистити апельсин від шкірки та розрізати на шматочки, залишки соку зібрати в посудину.

3. Козячий сир розім′яти виделкою, сформувати невеликі кульки і обваляти в дрібно нарізаній петрушці.

4. Приготувати заправку: в окремій посудині змішати оливкову олію, залишений апельсиновий сік, винний оцет (можна замінити на яблучний), також додати дрібку цукру, солі та перцю. Полити буряк заправкою і залишити на кілька хвилин. Подавати з шматочками апельсина, кульками сиру та молодим листям буряка (або будь-яким доступним листям салату).

5. При бажанні всі інгредієнти можна змішати та ще раз полити соусом.

Нехай смакує!