Страва сезону: кабачки-фрі з сиром в духовці
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
15 мин
Приготовление
-
7
порций
Пікантна закуска для дружніх посиденьок, яка чудово поєднується з різними соусами та напоями.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
550 г
-
1 шт.
-
60 г
-
100 г
-
100 мл
-
40 г
-
1 ч.л.
-
1 ч.л.
-
1 ч.л.
-
0,25 ч.л.
-
0,5 ч.л.
Способ приготовления
Кабачки промийте, обсушіть, зріжте плодоніжки та кінчики. Далі розріжте кабачки навпіл або на три частини, поріжте брусочками.Перекладіть кабачки в миску, додайте сіль, перець за смаком і рослинну олію, перемішайте.Розігрійте духовку до 220 градусів.Окремо в мисці змішайте тертий сир, сухарі, усі спеції.Візьміть ще одну миску та збийте в ній яйце.У миску до кабачків додайте пшеничне борошно, перемішайте та залиште на пару хвилин.Деко для випікання застеліть пекарським папером та змажте олією.Занурюйте бруски кабачків спершу в збите яйце, потім в панірувальні сухарі.Перекладіть кабачки на деко та виікайте в духовці 15-20 хвилин (через хвилин 7-9 діставайте деко, переверніть кабачки та готуйте ще 7-9 хвилин).Як подавати
Подавайте разом із улюбленим соусом.
Смачного!