Булочки із заварним кремом – рецепти Руслана Сенічкіна Сніданок з 1+1
- Автор
- Дата публикации
- Автор
Руслан Сенічкін приготував апетитні булочки на дріжджовому тесті з начинкою з заварного крему. Спробуйте і ви!
Інгредієнти
Тісто
- Молоко – 150 мл
- Дріжжі – 10 г
- Цукор – 40 г
- Борошно – 500 г
- Яйця – 2 шт
- Сіль – ½ ч.л.
- Вершкове масло – 50 г
- Цукрова пудра – 100 г
- Сік лимона – 4 ст.л.
- Кокосова стружка – 100 г
Заварний крем
- Молоко – 500 мл
- Яйця – 2 шт
- Борошно – 3 ст.л.
- Цукор – 150 г
- Вершкове масло – 100 г
- Ванільний цукор – 10 г
Глазур
- Цукрова пудра – 100
- Сік лимона – 4 ст.л.
Спосіб приготування
З рецептами Руслана Сенічкіна ви можете ознайомитись ТУТ.