Рибні котлети з зеленню і шпинатом: швидкий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
15 мин
Приготовление
-
7
порций
Оригінальне поєднання риби і шпинату порадує любителів всього нового.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
250 г
-
1 пучок
-
1 пучок
-
150 г
-
50 г
-
2 шт.
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Рибне філе подрібнити ножем. Пропустити через м'ясорубку шпинат, цибулю і петрушку.Додати рибу, посолити, поперчити.Відокремити жовтки від білків, білки збити.Жовтки змішати з фаршем, потім акуратно ввести збиті білки.Ще раз ретельно перемішати і зліпити котлети.Обваляти котлети в панірувальних сухарях і обсмажити на маслі.Як та з чим подавати
Подавати рибні котлети з соусом тартар