Квасоля печена із цибулею

Автор
Квасоля печена із цибулею
Якщо у вас є у комірці трошечки квасолі, то ви зможете приготувати смачний та поживний обід

Інгредієнти

  • Квасоля - 2/3 склянки
  • Вода – 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
  • Олія - ​​за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Часник - за смаком

Спосіб приготування

Квасолю замочіть на ніч. Зранку відваріть.Рідину злийте в окремий посуд.Цибулю наріжте кільцями і обсмажте на олії, посоліть, поперчіть.У форму викладіть пластами квасолю та цибулю. Верхній пласт має бути квасолєвим.Залийте відваром від квасолі та зпікайте 20 хвилин у розігрітій до 250°С духовій шафі.