Запечений батат із копченою салакою
- Автор
- Дата публикации
- Автор
Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт від Ольги Мартиновської, досвідченої шеф-кухарки та судді «МастерШеф. Професіонали». Baltic Premium Fish рекомендує!
Риба в раціоні допомагає швидше відновлюватися. Перевтома, стресові навантаження, звичайна застуда чи одужання після хвороби – в такі періоди медики рекомендують обов’язково збільшити кількість морської риби в меню.
Інгредієнти:
- 100 г копченої салаки
- пучок естрагону (тархун)
- 50 г сметани (20%)
- 20 г каперсів
- 200 г батату (солодка картопля)
- 20 г вершкового масла
- 1 зубчик часнику
- 1 ст. л. рослинної олії
- сіль та перець
Цей смак не залишить вас байдужими. Адже поєднання батату та копченої салаки заворожує всіх, хто хоч раз скуштував цю страву.