Соковиті та хрумкі карменадлі
- Автор
- Дата публикации
- Автор
![Соковиті та хрумкі карменадлі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/27/a3f498e9-2f7451fdb84b531e779936b005a94278.jpg?v=5751_1)
Класика галицької кухні здивує та вразить своїм смаком.
Карменадлі – це фантастично смачні відбивні, що паніруються особливим чином й підсмажуються.
Інгредієнти
- Куряче філе – 700 г
- Яйця – 2 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Мука
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Петрушка
- Сметана – 1 ст.л.
Спосіб приготування
М'ясо розрізаємо навпіл. Відбиваємо кожен шматочок. Солимо й перчимо. Посипаємо зверху подрібненим часником. Залишаємо на 30 хвилин.
Кожен шматочок м’яса паніруємо у муці, занурюємо в яйця, збиті зі сметаною. І наостанок паніруємо у сухарях.
Й смажимо м'ясо на розігрітій олії.
Підсмажене м'ясо складаємо у горщик, зверху на кожен шматочок викладаємо кружальце лимона. Накриваємо кришкою або фольгою. І ставимо у розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Найкраще м'ясо подавати до столу і салатом.
Читай также: Ребра у сметанковому соусі «Смакота»