Такий десерт вразить близьких: як приготувати ефектну страву з двох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
Духовку вмикати не доведеться
Духовку вмикати не доведеться. Фото lifestyle.segodnya.ua

Смакота, що тане в роті!

Влітку хочеться їсти легкі та смачні десерти. Зокрема, можна приготувати ресторанний десерт з полуницею без випічки або ж зробити полуничне желе.

Сьогодні ми пропонуємо звернути увагу на десерт, що готується всього з двох інгредієнтів. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "julija simonchuk".

Як приготувати сирно-желейний десерт

Інгредієнти:

  • желе різних кольорів – 3 упаковки;
  • сир кисломолочний – 500 г;
  • вода – 750 мл;

Спосіб приготування:

  1. Желе розвести у гарячій воді, розмішати до розчинення та залишити охолонути.
  2. В кожне охолоджене желе додати сир.
  3. Перебиваємо блендером до однорідності та залити по черзі в посуд.
  4. Після кожного шару десерт ставить в холодильник, щоб він захолов.

Раніше ми публікували три варіанти використання полуниці. Ця ягода точно ніколи не буде зайвою.