Набагато краще за магазинне: як приготувати домашнє морозиво з двох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
Як приготувати домашнє морозиво Новина оновлена 15 червня 2024, 20:58
Як приготувати домашнє морозиво. Фото Pixabay

На приготування десерту ви витратите мінімум свого часу

У спеку хочеться побалувати себе і рідних освіжаючим десертом. Але найкраще приготувати його самостійно, оскільки це принесе більше користі здоров’ю. Додайте у свою "скарбничку" рецепт простого морозива, яке вийде в кілька разів смачніше, ніж магазинне.

У матеріалі "УНІАН" розповіли, як приготувати домашнє морозиво, від якого будуть у захваті як діти, так і дорослі. Багато часу на кухні вам не знадобиться.

Як приготувати морозиво?

Інгредієнти:

  • 200 г жирних вершків (не менше 30%);
  • 100 г згущеного молока;

Спосіб приготування:

  1. Щоб десерт вийшов ніжним та смачним, використовуйте охолоджені вершки прямо з холодильника. Згущене молоко для морозива підійде як варене, так і біле, більш рідкісної консистенції.
  2. Вершки потрібно збити за допомогою міксера, щоб вийшла кремоподібна паста. Далі додавайте в неї згущене молоко і знову ретельно перемішуйте, щоб вийшла однорідна маса.
  3. Візьміть спеціальні форми для морозива, якщо їх немає, то використовуйте креманки. Розлийте морозиво, накрийте плівкою або закрийте кришкою та відправте в морозилку на 3-5 годин.
  4. За бажанням можна додати ще банани, полуницю або інші фрукти, а також какао або кокосову стружку під час приготування десерту, щоб він вийшов ще смачнішим. Але при використанні додаткових солодких інгредієнтів зменшіть кількість згущеного молока.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати морозиво з ягодами. Ми поділилися простим рецептом.