Смак та ситність в одній тарілці: рецепт салату з баклажанів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Вийде навіть у початківця кулінара
Що може бути простіше і смачніше літнього салату ? Тільки неймовірний салат із баклажанів.
Саме такою ми сьогодні разом із "Важно знать" та приготуємо. Просто баклажани, цибуля, яйце та майонез — і на столі неймовірна смакота. Перевіримо?
Як приготувати салат з баклажанами
Інгредієнти:
- 3 баклажани;
- 2 цибулини;
- 3 курячі яйця;
- 1 ч. л. морської солі;
- 3 ст. л. майонезу;
- перець чорний мелений до свого смаку;
- 1 ч. л. цукру;
- 3 ст. л. оцту;
- 80 мл води.
Спосіб приготування:
- Баклажани миємо, чистимо і нарізаємо. Солимо на смак і залишаємо на півгодини, щоб пішла гіркота.
- Через зазначений час розігріваємо сковороду з олією, викладаємо баклажани та обсмажуємо їх до готовності.
- Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, відправляємо його в миску. Додаємо половину чайної ложки солі, цукор, гарячу воду та оцет. Все перемішуємо та залишаємо на 20 хвилин.
- Варимо круто яйця. Даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо смужками.
- В одній ємності з’єднуємо баклажани, яйця та мариновану цибулю, солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Відправляємо салат у холодильник на півгодини, щоб він настоявся.
Подаємо салат з картопляним пюре. Вийде дуже смачно.