Смачне доповнення до гречки: як приготувати пісний салат з буряка та апельсинів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Незвичайний салат з буряка
Під час посту важливо смачно та збалансовано харчуватися. Зокрема, можна варити пісний борщ та заправляти його сметаною з кеш'ю.
Або ж готувати пісні котлети з вівсянки, які смачно їсти з буряковим салатом. Саме рецептом такого ми сьогодні хочемо поділитися, який опублікували на Facebook-сторінці "Смачно.юа".
Як приготувати салат з буряка та апельсинів
Інгредієнти:
- буряки середні — 8 шт.;
- апельсин — половинка;
- часник — 1-2 зуб.;
- бальзамічний оцет — 1 ст. л.;
- оливкова олія — 5 ст. л.;
- зелень;
Спосіб приготування:
- Буряк відварити або запекти, натерти на грубу тертку.
- Додати подрібнену зелень та часник пропущений через прес.
- З половини апельсина вичавити сік, додати до нього олію та оцет, змішати.
- Заправити цією заправкою буряк, посолити і поперчити за смаком.
- Дати настоятися декілька годин та можна подавати до столу.
Раніше ми писали, як приготувати пісні деруни. Їх захочеться готувати навіть після посту.