Смачне доповнення до гречки: як приготувати пісний салат з буряка та апельсинів

Читать на русском
Автор
Смачне доповнення до будь-якого гарніру
Смачне доповнення до будь-якого гарніру. Фото 1000.menu

Незвичайний салат з буряка

Під час посту важливо смачно та збалансовано харчуватися. Зокрема, можна варити пісний борщ та заправляти його сметаною з кеш'ю.

Або ж готувати пісні котлети з вівсянки, які смачно їсти з буряковим салатом. Саме рецептом такого ми сьогодні хочемо поділитися, який опублікували на Facebook-сторінці "Смачно.юа".

Як приготувати салат з буряка та апельсинів

Інгредієнти:

  • буряки середні — 8 шт.;
  • апельсин — половинка;
  • часник — 1-2 зуб.;
  • бальзамічний оцет — 1 ст. л.;
  • оливкова олія — 5 ст. л.;
  • зелень;

Спосіб приготування:

  1. Буряк відварити або запекти, натерти на грубу тертку.
  2. Додати подрібнену зелень та часник пропущений через прес.
  3. З половини апельсина вичавити сік, додати до нього олію та оцет, змішати.
  4. Заправити цією заправкою буряк, посолити і поперчити за смаком.
  5. Дати настоятися декілька годин та можна подавати до столу.

Раніше ми писали, як приготувати пісні деруни. Їх захочеться готувати навіть після посту.