
-
20 хв
Приготування
-
2
порції
Це ніжні рулетики з індички з песто соусом, сушеними помідорками і в білому вині - стануть улюбленою стравою у тих, що живить слабкість до Італії.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
Филе индюшиное
400 г
Песто
3-4 ч. л.
Масло оливковое
3 ст. л.
Базилик
6 шт.
-
по вкусу
Помидор
4 шт.
Вино белое сухое
0,5 стакана
Картопля
8 шт.
Перец черный молотый
по вкусу
Спосіб приготування
Шніцелі з індички злегка відбити, посолити та поперчити, залити оливковою олією та перекласти базиліком. Залишити маринуватися на 20-30 хвилин.Маринований шніцель змастити песто соусом і викласти на нього сушений помідор. Якщо помідори були без оливкової олії, їх треба маринувати в ньому, паралельно зі шніцелями.Додати листочки базиліка з маринаду та згорнути рулетик. Скріпити шпажками або ниткою та обсмажити.Коли викладете всі рулетики в сковороду, додайте оливкову олію-маринад.Обсмажити з усіх боків до рум'яності.Перекласти в сотейник або каструльку глибше і залити сухим білим вином.Тушити під закритою кришкою на повільному вогні 20 хвилин.Подавати з молодою картоплею. Смачного!