Рулетики з індички «Італія»

Читать на русском
Автор
Рулетики з індички «Італія»
  • 20 хв

    Приготування

  • 2

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Це ніжні рулетики з індички з песто соусом, сушеними помідорками і в білому вині - стануть улюбленою стравою у тих, що живить слабкість до Італії.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Шніцелі з індички злегка відбити, посолити та поперчити, залити оливковою олією та перекласти базиліком. Залишити маринуватися на 20-30 хвилин.Маринований шніцель змастити песто соусом і викласти на нього сушений помідор. Якщо помідори були без оливкової олії, їх треба маринувати в ньому, паралельно зі шніцелями.Додати листочки базиліка з маринаду та згорнути рулетик. Скріпити шпажками або ниткою та обсмажити.Коли викладете всі рулетики в сковороду, додайте оливкову олію-маринад.Обсмажити з усіх боків до рум'яності.Перекласти в сотейник або каструльку глибше і залити сухим білим вином.Тушити під закритою кришкою на повільному вогні 20 хвилин.

Подавати з молодою картоплею. Смачного!