Український червоний борщ - рецепт

Автор
Український червоний борщ - рецепт
  • 50 мин

    Приготовление

  • 4

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Приготуйте справжній червоний борщ за українським рецептом! Ми пропонуємо список інгредієнтів та інструкцію приготування.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Цибулю почистити, порізати квадратиками і підсмажити на олії до золотистого кольору.Буряк почистити і потерти на тертці з великими вічками.Додати до цибулі і продовжуваи тушкувати 5-7 хвилин.Тим часом закип"ятити воду, посолити до смаку, додати дрібно порізану зелень, прянощі і 1 ст.л. лимонного соку.Прокип"ятити 1 хвилину.Додати засмажку з цибулі і буряків.У сметані добре розмішати борошно і влити цю суміш у борщ.Додати роздушений часник, дати закипіти і відразу виключити газ.Читай також: Борщ с квашеной капустой и фасолью

Як і з чим подавати

Подавати горячим, заправити сметано.