Український червоний борщ - рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
50 мин
Приготовление
-
4
порции
Приготуйте справжній червоний борщ за українським рецептом! Ми пропонуємо список інгредієнтів та інструкцію приготування.
Способ приготовления
Цибулю почистити, порізати квадратиками і підсмажити на олії до золотистого кольору.Буряк почистити і потерти на тертці з великими вічками.Додати до цибулі і продовжуваи тушкувати 5-7 хвилин.Тим часом закип"ятити воду, посолити до смаку, додати дрібно порізану зелень, прянощі і 1 ст.л. лимонного соку.Прокип"ятити 1 хвилину.Додати засмажку з цибулі і буряків.У сметані добре розмішати борошно і влити цю суміш у борщ.Додати роздушений часник, дати закипіти і відразу виключити газ.Читай також: Борщ с квашеной капустой и фасольюЯк і з чим подавати
Подавати горячим, заправити сметано.