Салат з тунцем та овочами - як в ресторані
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
15 мин
Приготовление
-
2
порции
Ця страва, безсумнівно, корисна, але рецепт підкуповує ще й тим, що вона швидко готується.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
2 шт.
-
200 г
-
1 шт.
-
за смаком
-
1/2 шт.
-
1/2 шт.
-
1 шт.
-
1 зубчик
-
150 мл
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Тунець нарізати кубиками. Тонко нарізати цибулю та помідор. Також подрібнити перці і картоплю.У каструлі з киплячою підсоленою водою бланшувати цибулю, перці і картоплю (3-4 хвилини). Відкинути на друшляк.
У сковороді нагріти оливкову олію з часточкою часнику.
Коли часник почне рум'янитися, викинути його, додати дрібно порізану петрушку і, постійно помішуючи, готувати на повільному вогні хвилину.Збільшити вогонь. Додати рибу, підрум'янити з обох сторін. Додати вино і дати алкоголю випаруватися. Зменшити вогонь.
Додати овочі, помідор, посолити, поперчити. Все перемішати і готувати до м'якості картоплі.
Як подавати
Подавайте до столу одразу же. Смачного!