Салат «Козацький»: щедрий дарунок осені
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
20 мин
Приготовление
-
4
порции
Сил та наснаги додає салат, що можна приготувати із доволі простих овочів.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг
-
0,5 шт.
-
0,5 голівки
-
1 шт.
-
1-2 ст.л.
-
1 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Капусту шинкуємо. Перець нарізаємо соломкою, а цибулю - кубиками.
В сковорідку наливаємо трохи олії, розігріваємо й висипаємо капусту, додаємо подрібнений болгарський перець та цибулю. Тушкуємо все до готовності, час від часу перемішуючи.
Наприкінці додаємо подрібнений часник та томатну пасту. Перемішуємо. Солимо й перчимо, додаємо цукор. Знову перемішуємо й тушкуємо ще 5 хвилин.
Салат справжніх козаків готовий. Смакуйте на здоров’я.
Читай также: Как приготовить тушеную капусту: 5 необычных рецептов