Салат «Козацький»: щедрий дарунок осені

Автор
Салат «Козацький»: щедрий дарунок осені
  • 20 мин

    Приготовление

  • 4

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Сил та наснаги додає салат, що можна приготувати із доволі простих овочів.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Капусту шинкуємо. Перець нарізаємо соломкою, а цибулю - кубиками.

В сковорідку наливаємо трохи олії, розігріваємо й висипаємо капусту, додаємо подрібнений болгарський перець та цибулю. Тушкуємо все до готовності, час від часу перемішуючи.

Наприкінці додаємо подрібнений часник та томатну пасту. Перемішуємо. Солимо й перчимо, додаємо цукор. Знову перемішуємо й тушкуємо ще 5 хвилин.

Салат справжніх козаків готовий. Смакуйте на здоров’я.

Читай также: Как приготовить тушеную капусту: 5 необычных рецептов