Мы используем Куки!

Салат «Козацький»: щедрий дарунок осені

Автор
Салат «Козацький»: щедрий дарунок осені
  • 20 мин

    Приготовление

  • 4

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Сил та наснаги додає салат, що можна приготувати із доволі простих овочів.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Перець болгарський

    1 кг

  • Капуста білокачанна

    0,5 шт.

  • Часник

    0,5 голівки

  • Лук

    1 шт.

  • Паста томатная

    1-2 ст.л.

  • Сахар

    1 ст. л

  • Сіль

    за смаком

  • Перец черный молотый

    за смаком

Способ приготовления

Капусту шинкуємо. Перець нарізаємо соломкою, а цибулю - кубиками.

В сковорідку наливаємо трохи олії, розігріваємо й висипаємо капусту, додаємо подрібнений болгарський перець та цибулю. Тушкуємо все до готовності, час від часу перемішуючи.

Наприкінці додаємо подрібнений часник та томатну пасту. Перемішуємо. Солимо й перчимо, додаємо цукор. Знову перемішуємо й тушкуємо ще 5 хвилин.

Салат справжніх козаків готовий. Смакуйте на здоров’я.

Читай также: Как приготовить тушеную капусту: 5 необычных рецептов