Грушево-горіховий пиріг
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
55 мин
Приготовление
-
6
порций
Випічка з грушами - чудова альтернатива яблукам. Пропонуємо вам спробувати дуже просту, швидку в приготуванні і апетитну випічку, для якої вам знадобляться звичайні інгредієнти і трохи часу.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
2 шт
-
150 мг
-
100 мл
-
80 г
-
200 г
-
1, 5 ч.л.
-
2 шт
-
50 г
Способ приготовления
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром. По одному ввести яйця в масляну суміш, кожен раз добре збиваючи. Додати молоко і перемішати.Всипати просіяне з розпушувачем борошно, перемішати до однорідної маси без грудочок.Груші очистити від шкірки і видалити серцевину. Нарізати груші кубиками. Горіхи крупно нарубати. Груші додати в тісто і перемішати.Тісто викласти у змащену маслом форму і розрівняти. Присипати пиріг горіхами.Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин або до готовності. Готовність перевірити за допомогою дерев'яної шпажки, вона повинна вийти сухою з середини пирога.Як подавати до столу:
Смакується охолодженим, перед подачею на стіл - поріжте на порційні шматочки і смакуйте із задоволенням!
Також рекомендуємо спробувати грушевий пиріг від Ектора Хіменес-Браво. Не пожалкуєте!
Смачного!