Грушево-горіховий пиріг

Автор
Грушево-горіховий пиріг
  • 55 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Випічка з грушами - чудова альтернатива яблукам. Пропонуємо вам спробувати дуже просту, швидку в приготуванні і апетитну випічку, для якої вам знадобляться звичайні інгредієнти і трохи часу.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Розм'якшене вершкове масло збити з цукром. По одному ввести яйця в масляну суміш, кожен раз добре збиваючи. Додати молоко і перемішати.Всипати просіяне з розпушувачем борошно, перемішати до однорідної маси без грудочок.Груші очистити від шкірки і видалити серцевину. Нарізати груші кубиками. Горіхи крупно нарубати. Груші додати в тісто і перемішати.Тісто викласти у змащену маслом форму і розрівняти. Присипати пиріг горіхами.Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин або до готовності. Готовність перевірити за допомогою дерев'яної шпажки, вона повинна вийти сухою з середини пирога.

Як подавати до столу:

Смакується охолодженим, перед подачею на стіл - поріжте на порційні шматочки і смакуйте із задоволенням!

Також рекомендуємо спробувати грушевий пиріг від Ектора Хіменес-Браво. Не пожалкуєте!

Смачного!