Смачні чебуреки з сирно-м'ясною начинкою
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
40 мин
Приготовление
-
12
порций
Хрусткі, рум'яні та дуже аппетитні, чебуреки приготовані за цим рецептом, порадують смачною та ніжною начинкою з м'яса та сира. Особливо такі чебуреки смакують дітям.
Ингредиенты
Для тіста:
-
800 г
-
200 мл
-
1 шт.
-
по 1 чайній ложці
-
по 1 чайній ложці
Для начинки:
-
300 г
-
200 г
-
1 пучок
-
2 зубки
Способ приготовления
1. Для тіста: Збити яйце з сіллю і цукром. Влити воду, розмішати і залишити на 10 хвилин.
2. Висипати борошно на стіл гіркою, зробити в центрі лунку і влити туди воду з миски. Замісити тісто, поступово підбираючи з країв борошно. Готовий заміс викласти в миску, накрити чистою тканиною і поставити в тепле місце на 1 годину.
3. Після закінчення часу, розділити тісто на 10 частин і розкачати кожну корж для фаршу.
4. Для начинки: Натерти сир на крупній тертці. Порубати дрібно зелень. Подрібнити часник часникодавку, додати м’ясний фарш.
5. Всі інгредієнти змішати, посолити і поперчити.
6. Виліпити чебуреки.
7. Налити на сковорідку багато масла так, щоб чебуреки «купалися» в ньому. Викласти в киплячий жир чебуреки і обсмажити з двох сторін.
8. Готові пиріжки викласти на паперові серветки, щоб вийшов зайвий жир з тіста.
Як та з чим подавати
Подавати з свіжими овочами.
Смачного!