Смачні чебуреки з сирно-м'ясною начинкою

Автор
Смачні чебуреки з сирно-м'ясною начинкою
  • 40 мин

    Приготовление

  • 12

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Хрусткі, рум'яні та дуже аппетитні, чебуреки приготовані за цим рецептом, порадують смачною та ніжною начинкою з м'яса та сира. Особливо такі чебуреки смакують дітям.

Ингредиенты

Для тіста:

Для начинки:

Способ приготовления

1. Для тіста: Збити яйце з сіллю і цукром. Влити воду, розмішати і залишити на 10 хвилин.

2. Висипати борошно на стіл гіркою, зробити в центрі лунку і влити туди воду з миски. Замісити тісто, поступово підбираючи з країв борошно. Готовий заміс викласти в миску, накрити чистою тканиною і поставити в тепле місце на 1 годину.

3. Після закінчення часу, розділити тісто на 10 частин і розкачати кожну корж для фаршу.

4. Для начинки: Натерти сир на крупній тертці. Порубати дрібно зелень. Подрібнити часник часникодавку, додати м’ясний фарш.

5. Всі інгредієнти змішати, посолити і поперчити.

6. Виліпити чебуреки.

7. Налити на сковорідку багато масла так, щоб чебуреки «купалися» в ньому. Викласти в киплячий жир чебуреки і обсмажити з двох сторін.

8. Готові пиріжки викласти на паперові серветки, щоб вийшов зайвий жир з тіста.

Як та з чим подавати

Подавати з свіжими овочами.

Смачного!