Галета з пастернаком - Солодка неділя
- Автор
- Дата публикации
- Автор
Галета – традиційна страва у Франції, але в Укараїні її теж полюблять за легкість приготування та чудовий смак. Галета – це простий у приготуванні пиріг, що складається з рубленого тесту і начинки.
Інгредієнти:
- Житнє борошно – 200 г
- Олія соняшникова – 2-3 ст.л.
- Кунжут – 1 ст.л.
- Льон – 1 ст.л.
- Розпушувач – 1 ст.л.
- Сіль – ½ ч.л.
- Горяча вода – 300 мл
Начинка:
- Морква – 200 г
- Пастернак – 200 г
- Цибуля – 200 г
- Сіль – дрібка
- Мускатний горіх – за смаком
- Фета – 100-150 г
- Сметана – 1 ст.л.
- Яйце – 1 шт
Спосіб приготування:
З рецептами Руслана Сенічкіна ви можете ознайомитись ТУТ.