Запечені курячі стегна з картоплею - рецепти Руслана Сенічкіна
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
50 мин
Приготовление
-
4
порции
Руслан Сенічкін по-особливому Запека курячі стегна з картоплею. Особливим це блюдо зробить маринад з м'яти і чебрецю. Ця страва приємно здивує вас своїм освіжаючим смаком. Дивіться спосіб приготування в відео. Смачн
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
8 шт
М'ясо
1 кг
Лимон
1 шт
-
30 г
М'ята
30 г
Часник
4 зуб
-
8 ст.л.
-
за смаком
Способ приготовления
З рецептами Руслана Сенічкіна ви можете ознайомитись ТУТ.