Можна ласувати через пару годин: найшвидший рецепт малосольних огірків

Читать на русском
Автор
Швидкий рецепт малосольних огірків
Швидкий рецепт малосольних огірків. Фото babusyni-retsepty

Приготували — і майже відразу насолоджуйтесь

Без огірків важко уявити нашу кухню. Ми готуємо з них різноманітні закуски та додаємо у різні салати.

Багато хто також любить поласувати малосольними огірками, проте не люблять їх готувати через довге очікування результату. Разом із "Бабусиними рецептами" поділимося рецептом малосольних огірків, які будуть готові за дві години. Спробуйте — і ви не зможете відірватися, поки все не з’їсте.

Як приготувати швидкі мариновані огірки

Інгредієнти:

  • огірки;
  • листя хрону;
  • листя вишні;
  • листя смородини;
  • часник;
  • перець запашний;
  • перець горошком;
  • насіння та парасольки кропу;
  • зелень кропу;
  • морква;
  • болгарський перець.

Інгредієнти для маринаду:

  • вода – 1 л;
  • сіль – 1 ст. л.;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • оцтова кислота 70% — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Перець горошком разом із запашним перцем, листям смородини, вишні та хрону відправляємо до банки. Туди ж додаємо насіння, зелень та парасольки кропу.
  2. Моркву та болгарський перець нарізаємо брусочками, відправляємо до банку разом з огірками. Кожен шар застилаємо листям та зеленню.
  3. Посипаємо все горошком перцем і запашним перцем, зеленню і парасольками кропу, додаємо часник.
  4. Для приготування маринаду цукор разом із сіллю відправляємо у воду та доводимо до кипіння. Додаємо оцтову кислоту та отриману рідину заливаємо в банки.
  5. Банки закриваємо кришками, перевертаємо дном нагору, накриваємо рушником і даємо охолонути.

Подаємо малосольні огірки разом із ніжними котлетами. Смачного.