Забудете про магазинний смак плавленого сиру: його можна зробити вдома за копійки

Читать на русском
Автор
794
Сирочок виходить дуже ніжним та ароматним
Сирочок виходить дуже ніжним та ароматним. Фото shuba.life

Чудова домашня закуска, яку так легко приготувати

Домашні страви — це чудова нагода потішити найрідніших і себе смачненьким. Ми ділились чудовим рецептом апетитного сирного пирога. Тепер розповідаємо, як приготувати власноруч плавлений сир, значно смачніший, ніж можна купити в магазині.

Для цього потрібно всього кілька основних інгредієнтів — кисломолочний сир, масло та одне яйце, а також трохи солі та улюблених спецій. Всього за годину ви отримаєте смачну закуску для бутербродів. "Телеграф" ділиться простим рецептом.

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний — 500 г
  • Вершкове масло — 100 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Сода — 1/2 ч. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Улюблені спеції

Спосіб приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти в блендері до отримання гладкої пасти. Потурбуйтесь, щоб сир розтерся і не залишилось крупинок.
  2. Перекладіть суміш у каструльку чи миску. Поставте її на водяну баню.
  3. Нагрівайте, постійно перемішуючи дерев'яною лопаткою, щоб уникнути пригорання. Строгого часу варіння немає — стежте за консистенцією.
  4. Коли маса стане рідкою і почне відставати від стінок каструлі, зніміть її з вогню. Додайте улюблені спеції та ретельно перемішайте.

Перелийте сир у контейнер і охолодіть протягом кількох годин. Загалом, можна додавати у цей сир будь-що: оливки, зелень, часник, нарізану ковбасу тощо. Також ми розповідали, як дуже смачно приготувати баклажани.