Забудете про магазинний смак плавленого сиру: його можна зробити вдома за копійки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 812
Чудова домашня закуска, яку так легко приготувати
Домашні страви — це чудова нагода потішити найрідніших і себе смачненьким. Ми ділились чудовим рецептом апетитного сирного пирога. Тепер розповідаємо, як приготувати власноруч плавлений сир, значно смачніший, ніж можна купити в магазині.
Для цього потрібно всього кілька основних інгредієнтів — кисломолочний сир, масло та одне яйце, а також трохи солі та улюблених спецій. Всього за годину ви отримаєте смачну закуску для бутербродів. "Телеграф" ділиться простим рецептом.
Інгредієнти:
- Сир кисломолочний — 500 г
- Вершкове масло — 100 г
- Яйце — 1 шт.
- Сода — 1/2 ч. л.
- Сіль — 1 ч. л.
- Улюблені спеції
Спосіб приготування:
- Змішайте всі інгредієнти в блендері до отримання гладкої пасти. Потурбуйтесь, щоб сир розтерся і не залишилось крупинок.
- Перекладіть суміш у каструльку чи миску. Поставте її на водяну баню.
- Нагрівайте, постійно перемішуючи дерев'яною лопаткою, щоб уникнути пригорання. Строгого часу варіння немає — стежте за консистенцією.
- Коли маса стане рідкою і почне відставати від стінок каструлі, зніміть її з вогню. Додайте улюблені спеції та ретельно перемішайте.
Перелийте сир у контейнер і охолодіть протягом кількох годин. Загалом, можна додавати у цей сир будь-що: оливки, зелень, часник, нарізану ковбасу тощо. Також ми розповідали, як дуже смачно приготувати баклажани.