Помідори по-корейськи, які зметуть зі столу за хвилину: рецепт смачної закуски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Пікантна закуска, що сподобається всім
Ми вже розповідали, як приготувати квашені зелені помідори на зиму. Але якщо хочеться їсти їх вже зараз, то варто спробувати рецепт зелених помідорів по-корейськи. Буквально за ніч у холодильнику помідори просочаться ароматами спецій, стануть соковитими, пікантними та неймовірно апетитними.
Рецептом закуски поділились на YouTube-каналі Cooking Adventure.
Інгредієнти:
- помідори 1200 г
- болгарський перець 400 г
- морква 300 г
- часник 10 зубчика
- зелень
- оцет 9% 60 мл
- олія рафінована 130 мл
- цукор 80 г
- сіль 20 г
- перець чорний мелений 1 ч.л
- паприка копчена 1 ч.л
- мелений коріандр 1 ч.л
- гострий перець на смак
Приготування:
- Помідори розріжте на 2 або 4 частини. Наріжте болгарський перець тонкими смужками. Моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи. Подрібніть зелень.
- Додайте до помідорів нарізаний перець, моркву, зелень, а також гострий перець.
- Додайте сіль та цукор, потім все добре перемішайте, трохи приминаючи, щоб помідори пустили сік.
- Додайте мелений чорний перець, копчену паприку та мелений коріандр. Влийте столовий оцет і знову все перемішайте.
- Розрівняйте помідори в мисці та зробіть невелику ямку в центрі. Викладіть у ямку подрібнений часник. Нагрійте олію до гарячого стану і вилийте її прямо на часник. Все ретельно перемішайте.
- Розрівняйте закуску в мисці, накрийте тарілкою і встановіть зверху невеликий прес (наприклад, банку з водою).
- Поставте страву в холодильник маринуватися на вісім годин або на ніч.