Кабачкові чебуреки за цим рецептом готуються 20 хвилин, з’їдаються за секунди

Читать на русском
Автор
29986
Здивуйте всіх кабачковими чебуреками
Здивуйте всіх кабачковими чебуреками. Фото shuba.life

Не тільки смачно, але ситно та вітамінно

Любите класичні чебуреки, але хочеться чогось новенького? Спробуйте приготувати страву з кабачків — і вашому захопленню не буде межі!

SHUBA радить вибрати курячий фарш для цієї страви у зв’язку з тим, що вона смачна і швидко готується. І не обмежуйте себе у начинці. Ви можете додати до чебурека все, що забажаєте — наприклад, тертий сир та спеції.

Як приготувати кабачкові чебуреки

Інгредієнти на 6 порцій:

  • кабачки — 500 г;
  • молоко 3,2% — 350 мл;
  • борошно — 250 г;
  • рослинна олія — 70 г;
  • яйце куряче, велике — 2 шт.;
  • цибуля жовта ріпчаста — 2 шт.;
  • кріп, пучок — 1/2 шт.;
  • м’ясний фарш — 500 г;
  • сіль, чорний перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та кабачки натріть на великій тертці. Відіжміть овочі від зайвої вологи.
  2. До суміші додайте яйця, борошно, молоко, дрібно порізаний кріп. Посоліть, поперчіть, розмішайте. Влийте олію і знову перемішайте.
  3. У фарш додайте сіль і перець, за бажанням можете додати до нього дрібно нарізану і смажену на олії цибулю.
  4. На середньому вогні розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії.
  5. Черпаком виливайте тісто на сковороду так, щоб вийшов не дуже товстий коржик. На одну половину коржика викладіть начинку з фаршу та накрийте другою половиною.
  6. Смажте коржик під закритою кришкою з обох боків до золотистої скоринки.

Такі чебуреки особливо смачно подавати з пікантним соусом тартар або із домашньою заправкою. Смачного!