Ви більше не купуватимете магазинну ковбасу: рецепт "м'ясного хліба" на бутерброди

Читать на русском
Автор
8844
Чудова страва для перекусів та сімейних обідів
Чудова страва для перекусів та сімейних обідів. Фото food.segodnya.ua

Близькі неодмінно попросять приготувати ще

З м'ясного фаршу можна приготувати не лише котлети, але й "м'ясний хліб". Ця проста страва стане чудовою альтернативою бутербродів з ковбасою, адже інгредієнти в ній – прості та корисні.

Він також чудово пасуватиме як для повсякденного столу, так і для святкових подій, а ваші гості неодмінно проситимуть добавки. А от рецепт цієї закуски нам пропонують у Telegram-каналі "Ідеї для сніданку та вечері".

Як приготувати м'ясний хліб

Інгредієнти:

  • 1 кг м‘ясного фаршу;
  • 300 г відвареної пекінської капусти (без зайвої вологи);
  • 2 цибулини дрібно подрібнені та підсмажені на невеликій кількості олії;
  • 4 яйця;
  • 100 г болгарського перцю (порізаного на дрібні шматочки);
  • 100 г моркви (також порізаної на шматочки);
  • консервований горошок (кілька столових ложок);
  • 3 ст. л. манної крупи;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  1. Капусту та цибулю у блендері перетворіть на пюре.
  2. Змішайте з перцем, морквою та горошком.
  3. Додайте до фаршу, посоліть та поперчіть, додайте яйця.
  4. Після цього додайте манку, перемішайте та залиште на 20 хв.
  5. Викладіть масу у попередньо змащену вершковим маслом та присипану сухарями форму.
  6. Випікайте м'ясний хліб 20 хвилин при температурі 240°С, а потім ще 40-50 хв при температурі 160°С.
  7. Дозвольте хлібу повністю охолонути та нарізайте на порційні шматочки.

А якщо ви любите бутерброди, то рекомендуємо приготувати бюджетну сирну намазку з часником за рецептом "Телеграфа". Вона готується просто зі звичайних доступних продуктів.