Забуті рецепти української кухні: Шпарагівка

Автор
Забуті рецепти української кухні: Шпарагівка
  • 30 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Шпарагівка - стручкова квасоля, представниця сімейства бобових, живильна, смачна, багата цінними білковими речовинами і вітамінами. Готують її по-різному, сьогодні знайомимо вас із рецептом шпаргалівки зі сметаною.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Переберіть стручкову квасолю, обчистіть хвостики і поріжте на невеликі шматочки.Відваріть квасолю у підсоленій воді майже до готовності десь 7-10 хвилин.Натріть моркву на великій терці, посічіть дрібно зелень.Пасеруйте моркву в невеликій кількості олії .Додайте відціджену квасолю та тушкуйте 5-7 хвилин.Додайте до страви сіль та перець за смаком.Почистіть від шкірочки помідор, спочатку обдавши його кип’ятком. Поріжте кубиками.Розчавіть часник і дрібно наріжте.Додайте помідори, часник та зелень до шпарагівки.Додайте сметану і тушкуйте ще 5 хвилин.

Як подавати

Можете подавати шпарагівку як окрему страву чи разом із м’ясною підливою. Смачного!