Цибуляники із соусом
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
10 мин
Приготовление
-
2
порции
А ви знали, що овочеві оладки можна готувати з цибулі?
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 шт.
-
1 шт.
-
1 ст. л.
-
0.5 ч.л.
-
за смаком
-
за смаком
-
1 ч.л.
Для соусу:
-
2 ст. л.
-
1 ч.л.
Способ приготовления
Цибулю потерти на терці, посолити, поперчити, додати гашену оцтом соду й відставити в сторону на 15 хв.Яйця гарно змішати з борошном, додати до цибулі. Добре вимішати.На розігріту сковорідку викладати ложкою невеличкі оладки й смажити до готовності з двох боків.Цибуляники краще викладати на паперові рушнички, аби страва була не такою жирною.Готуємо соус: сметану змішуємо із подрібненою зеленню кропу, додаємо паприку.До столу цибуляники подаємо із соусом.Читай также: Французский луковый суп «Настоящий. Вкуснейший» (ВИДЕО)