Один з кращих способів приготування печінки - в сметані з овочами

Автор
Один з кращих способів приготування печінки - в сметані з овочами
  • 10 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Печінка, тушкована в сметані з цибулею і морквою, дуже смачне доповнення до гарніру. Готується просто і швидко, а головне - смачно. Справжній рецепт на ледачу господиню.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Печінку помити, видалити жир і плівки, розрізати навпіл.Цибулю і моркву помити і почистити.Моркву порізати соломкою, цибулю - півкільцями, часник подрібнити.Обсмажити цибулю, часник і моркву на рослинній олії протягом 10 хвилин.Обсмажити печінку до напівготовності, приблизно 10-15 хвилин.Додати цибулю, часник і моркву до печінки, залити сметаною, посолити і поперчити.Тушкувати під кришкою ще 15 хвилин.

Як і з чим подавати

Подавати з картопляним пюре або гречаною кашею.

Смачного!