Один з кращих способів приготування печінки - в сметані з овочами
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
10 мин
Приготовление
-
3
порции
Печінка, тушкована в сметані з цибулею і морквою, дуже смачне доповнення до гарніру. Готується просто і швидко, а головне - смачно. Справжній рецепт на ледачу господиню.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
800 г
-
2 шт.
-
2 шт.
-
1-2 зубчики
-
200 г
-
3 ст.л.
Способ приготовления
Печінку помити, видалити жир і плівки, розрізати навпіл.Цибулю і моркву помити і почистити.Моркву порізати соломкою, цибулю - півкільцями, часник подрібнити.Обсмажити цибулю, часник і моркву на рослинній олії протягом 10 хвилин.Обсмажити печінку до напівготовності, приблизно 10-15 хвилин.Додати цибулю, часник і моркву до печінки, залити сметаною, посолити і поперчити.Тушкувати під кришкою ще 15 хвилин.Як і з чим подавати
Подавати з картопляним пюре або гречаною кашею.
Смачного!