Готуємо в мультиварці: апетитний шашлик
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
45 мин
Приготовление
-
5
порций
Коли немає часу вирватися на природу - зігрійте душу свіжим шашличком з мультиварки, який нагадає вам про теплі літні дні.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг
-
2 шт.
-
2 шт.
-
4 шт.
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Очистіть 2 цибулини і ківі, зробіть з них в блендері соус.Наріжте болгарський червоний солодкий перець великими півкільцями, а дві інші цибулини кільцями.М'ясо промийте, а потім наріжте його на шматочки.Посоліть і поперчіть, натріть його меленим коріандром.Після додайте соус з цибулі і ківі, а також нарізаний болгарський перець і цибулю.Все добре перемішайте і поставте в холодильник маринуватися десь на 2-3 години.Викладіть замариноване м'ясо в мультиварку (разом з маринадом) і поставте режим «Випічка» (час приготування - 45 хвилин).Як і з чим подавати
Перед подачею на стіл прикрасьте свіжою рубаною зеленню!
Приятного аппетита!