-
40 хв
Приготування
-
4
порції
Приготування домашнього торта — це, в більшості випадків, тривалий процес, що потребує часу та довгого списку інгредієнтів. Але, на щастя, є і прості рецепти, просто як наступний. Він має м’яку та повітряну текстуру та насичений шоколадний смак.
В рецепті, яким поділились на express.co.uk, немає борошна — завдяки комбінації яєць та шоколаду він набуває своєї текстури без цього інгредієнта. Та і складників потрібно всього п’ять.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
227 гр
-
113 гр
-
5 шт
-
145 гр
-
3 ст. л
Етапи приготування
-
Розігріваємо духовку. Встановлюємо температуру на 180 градусів і готуємо форму для випічки (круглу, роз'ємну).
-
Ламаємо шоколад на шматочки, додаємо вершкове масло і розтоплюємо на водяній бані до однорідної маси. Даємо охолонути.
-
Охолоджуємо торт у формі, потім обережно дістаємо та прикрашаємо до свого смаку. Також ми розповідали, як приготувати апетитне сирне печиво.
Охолоджуємо торт у формі, потім обережно дістаємо та прикрашаємо до свого смаку. Також ми розповідали, як приготувати апетитне сирне печиво.