Домашній шоколадний тортик: як приготувати легко і смачно

Читать на русском
Автор
Домашній шоколадний тортик: як приготувати легко і смачно
  • 40 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Приготування домашнього торта — це, в більшості випадків, тривалий процес, що потребує часу та довгого списку інгредієнтів. Але, на щастя, є і прості рецепти, просто як наступний. Він має м’яку та повітряну текстуру та насичений шоколадний смак.

В рецепті, яким поділились на express.co.uk, немає борошна — завдяки комбінації яєць та шоколаду він набуває своєї текстури без цього інгредієнта. Та і складників потрібно всього п’ять.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Розігріваємо духовку. Встановлюємо температуру на 180 градусів і готуємо форму для випічки (круглу, роз'ємну).

  2. Ламаємо шоколад на шматочки, додаємо вершкове масло і розтоплюємо на водяній бані до однорідної маси. Даємо охолонути.

  3. Охолоджуємо торт у формі, потім обережно дістаємо та прикрашаємо до свого смаку. Також ми розповідали, як приготувати апетитне сирне печиво.

Охолоджуємо торт у формі, потім обережно дістаємо та прикрашаємо до свого смаку. Також ми розповідали, як приготувати апетитне сирне печиво.