Ці помідори розхоплять першими навіть на святковому столі: завдяки одній хитрощі

Читать на русском
Автор
Незвичайні помідори, фаршировані рибою
Незвичайні помідори, фаршировані рибою. Фото shuba.life

Ця страва точно зробить фурор

Помідори – відмінний інгредієнт для багатьох страв. Ми готуємо з них різноманітні закуски, без них не обходяться і наші улюблені м’ясні страви.

Сьогодні разом із Shuba ми поділимося рецептом помідорів, фаршированих рибою. Соковиті томати, наповнені начинкою з філе білої риби, яєць, цибулі та спецій зникнуть першими навіть зі святкового столу. За бажанням помідори можна нафарширувати іншими начинками — шинкою та твердим сиром або крабовими паличками та майонезом. Спробуйте - і ви не пошкодуєте.

Як приготувати помідори, фаршировані рибою

Інгредієнти на 4 порції:

  • томати — 4 шт.;
  • риба біла, філе — 200 г;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • масло вершкове 73% — 30 г;
  • петрушка, гілочка — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо цибулю і нарізаємо її шматочками. Філе риби миємо і разом із цибулею пропускаємо через м’ясорубку.
  2. В отриману масу додаємо яйце, сіль, розм’якшене вершкове масло, перець і все ретельно перемішуємо.
  3. Співаємо помідори та зрізаємо з них верхівки. Ложкою дістаємо м’якуш, заповнюємо їх рибною масою.
  4. Відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Готові фаршировані помідори посипаємо зеленню петрушки. Подаємо з картопляним пюре.