Ці помідори розхоплять першими навіть на святковому столі: завдяки одній хитрощі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ця страва точно зробить фурор
Помідори – відмінний інгредієнт для багатьох страв. Ми готуємо з них різноманітні закуски, без них не обходяться і наші улюблені м’ясні страви.
Сьогодні разом із Shuba ми поділимося рецептом помідорів, фаршированих рибою. Соковиті томати, наповнені начинкою з філе білої риби, яєць, цибулі та спецій зникнуть першими навіть зі святкового столу. За бажанням помідори можна нафарширувати іншими начинками — шинкою та твердим сиром або крабовими паличками та майонезом. Спробуйте - і ви не пошкодуєте.
Як приготувати помідори, фаршировані рибою
Інгредієнти на 4 порції:
- томати — 4 шт.;
- риба біла, філе — 200 г;
- яйця курячі — 1 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- масло вершкове 73% — 30 г;
- петрушка, гілочка — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Чистимо цибулю і нарізаємо її шматочками. Філе риби миємо і разом із цибулею пропускаємо через м’ясорубку.
- В отриману масу додаємо яйце, сіль, розм’якшене вершкове масло, перець і все ретельно перемішуємо.
- Співаємо помідори та зрізаємо з них верхівки. Ложкою дістаємо м’якуш, заповнюємо їх рибною масою.
- Відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Готові фаршировані помідори посипаємо зеленню петрушки. Подаємо з картопляним пюре.