-
20 хв
Приготування
-
6
порцій
Маффіни можуть бути не лише солодкими, а й цілком нейтральними на смак – з картоплею, беконом, сиром, зеленню. Вибирайте начинку за власним бажанням.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
300 г
-
1 ст. л.
-
30 г
-
30 мл
-
1 шт.
-
60 г
Спосіб приготування
Духовку розігрійте до 200 °С.Форму для маффінів прокладіть «манжетиками» для випікання.Змішайте в мисці борошно з розпушувачем, додайте чеддер, нарізаний дрібними шматочками і подрібнений кріп.В іншій мисці збийте яйце з розтопленим маслом та сметаною.Змішайте вміст двох мисок і перемішайте до однорідності.Тісто розподіліть формочками і випікайте в розігрітій духовці 20 хвилин.Читай також: Картопляні мафіни «Швидкий сніданок»
Як і з чим подавати
Подавайте до теплого чаю .