Джем із зелених помідорів

Автор
Джем із зелених помідорів
  • 30 мин

    Приготовление

  • 4

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Оригінальний джем з кардамоном і зеленими помідорами та цедрою апельсина – неймовірна смакота! Буде доречним до будь-якого з видів сиру, а також до м’яса.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Помідори нарізаємо дольками і замочуємо в содовому розчині (1 ч.л. соди на 1 води) на 2 години.Гарно ополіскуємо.Засипаємо цукром і залишаємо на ніч.Зранку додаємо лимонний сік, цедру, кардамон.Кип’ятим 25 хвилин.Коли остигне - витягуємо кардамон і пюрируємо.Даємо покипіти ще 2 хвилини і розливаємо по стерилізованих банках.

Как и с чем подавать

Подаємо до соленого сиру типу бринзи, фети.

Рецептом з порталом «СМАК» поділився Лесь Кравецький.