Джем із зелених помідорів
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
30 мин
Приготовление
-
4
порции
Оригінальний джем з кардамоном і зеленими помідорами та цедрою апельсина – неймовірна смакота! Буде доречним до будь-якого з видів сиру, а також до м’яса.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
750 г
-
500 г
-
2 шт.
-
1 шт.
-
3 звездочки
-
2 ст. л.
Способ приготовления
Помідори нарізаємо дольками і замочуємо в содовому розчині (1 ч.л. соди на 1 води) на 2 години.Гарно ополіскуємо.Засипаємо цукром і залишаємо на ніч.Зранку додаємо лимонний сік, цедру, кардамон.Кип’ятим 25 хвилин.Коли остигне - витягуємо кардамон і пюрируємо.Даємо покипіти ще 2 хвилини і розливаємо по стерилізованих банках.Как и с чем подавать
Подаємо до соленого сиру типу бринзи, фети.
Рецептом з порталом «СМАК» поділився Лесь Кравецький.