Осінній суп з помідорами та галушками «Карпатський»

Автор
Осінній суп з помідорами та галушками «Карпатський»
  • 5 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Ця страва неперевершена. Проте готувати її можна лише восени, коли помідори мають найкращий смак.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Для галушок

Способ приготовления

Помідори миємо й занурюємо в окріп. Варимо кілька хвилин – до м’якості. Дістаємо й протираємо їх через друшляк. До томатної маси додаємо сметану, муку, цукор та сіль. Перемішуємо.

На сковорідці підсмажуємо цибулю з морквою.

Готуємо галушки: яйця змішуємо з молоком, солимо за смаком. Й додаємо муку, щоб тісто було схоже на густу сметану.

Набираємо в каструлю 1 л води. Доводим до кипіння і додаємо томатну масу, підсмажені овочі. Варимо 3-5 хвилин.

Читай также: Осенний суп: 5 лучших рецептов по версии SMAK.UA

Чайною ложечко набираємо тісто й виливаємо в каструлю. Доводимо суп до кипіння. Коли галушки спливуть, знімаємо з вогню. Й накриваємо суп кришко, аби він добре настоявся. За 5 хвилин розливаємо суп по тарілках й насолоджуємося смаком.