Осінній суп з помідорами та галушками «Карпатський»
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
5 мин
Приготовление
-
3
порции
Ця страва неперевершена. Проте готувати її можна лише восени, коли помідори мають найкращий смак.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
300 г
-
1 ч.л.
-
1 ч.л.
-
за смаком
-
1 шт.
-
1 шт.
Для галушок
-
1 шт.
-
1 ст.л.
-
дрібка
Способ приготовления
Помідори миємо й занурюємо в окріп. Варимо кілька хвилин – до м’якості. Дістаємо й протираємо їх через друшляк. До томатної маси додаємо сметану, муку, цукор та сіль. Перемішуємо.
На сковорідці підсмажуємо цибулю з морквою.
Готуємо галушки: яйця змішуємо з молоком, солимо за смаком. Й додаємо муку, щоб тісто було схоже на густу сметану.
Набираємо в каструлю 1 л води. Доводим до кипіння і додаємо томатну масу, підсмажені овочі. Варимо 3-5 хвилин.
Читай также: Осенний суп: 5 лучших рецептов по версии SMAK.UA
Чайною ложечко набираємо тісто й виливаємо в каструлю. Доводимо суп до кипіння. Коли галушки спливуть, знімаємо з вогню. Й накриваємо суп кришко, аби він добре настоявся. За 5 хвилин розливаємо суп по тарілках й насолоджуємося смаком.