Фляки по-вінницьки - що це таке та як його готувати

Автор
Фляки по-вінницьки - що це таке та як його готувати
  • 5 ч

    Приготовление

  • 7

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Дуже цікава страва, яка обов'язково сподобається усім гурманам.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Рубець очистіть від плівок і жиру, потім помістіть в холодну воду на 6-8 годин, міняючи воду кожні 2-3 години.Цибулю, моркву, імбир злегка обсмажте на сухій сковороді, далі з овочів і яловичих кісток зваріть бульйон, приправте його лавровим листом і перцем горошком.Знову залийте рубець свіжою водою і поставте на вогонь, як тільки закипить, поміняйте воду і виконайте процедуру кілька разів.Моркву наріжте тонкими пластинками, цибулю дрібно наріжте, корінь імбиру порубайте на невеликі кубики, корінь селери - на смужки.Рубець цілком відваріть в половині кількості бульйону до м'якості. Вийміть рубець, дайте йому охолонути, наріжте тонкими пластинками - чим поздовжні, тим краще.Помістіть порізаний рубець в бульйон, доведіть до кипіння. Введіть в бульйон трохи імбиру, потім моркву, коріння петрушки і селери.У сковороді в суміші з рослинної і вершкової олій протушіть цибулю до золотистого кольору; введіть сюди борошно, розмішайте, додайте трохи бульйону, вийде цибульний загущувач, який потрібно ввести в каструлю з фляками.Орегано, сіль, суміш перців, паприку додайте за смаком.

Як та з чим подавати

При подачі посипте блюдо тертим сиром.