Пісний розсольник з перловкою
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
30 мин
Приготовление
-
6
порций
Навариста та ситна перша страва - те, що треба для смачного обіду!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 склянка
-
3 шт
-
5 шт
-
1 шт
-
1 шт
-
4 ст. ложки
-
за смаком
-
1-2 шт
-
2 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
1. Перловку промийте і замочіть в холодній воді на півгодини.
2. У велику каструлю влийте 2 літри (або трохи більше) води, додайте до неї перловку і варіть впродовж 20 хвилин.
3. Доки перловка вариться, почистіть та промийте картоплю, моркву і лук.
4. Картоплю наріжте кубиками, моркву натріть на великій терці, лук подрібніть.
5. Картоплю додайте в суп.
6. Моркву з луком треба обсмажити в сковороді на олії до м'якості. Потім додайте до них томатну пасту, прогрійте і зніміть з вогню.
7. Обсмажені моркву з луком додайте в суп. Перемішайте.
8. Солоні огірки наріжте кружечками або натріть на великій терці та додайте в каструлю.
9. Розсольник посоліть, поперчіть, додайте до нього лавровий лист і варіть на середньому вогні впродовж 6-7 хвилин.
10. За бажанням додайте рублену зелень. Пісний розсольник з перловкою готовий!
Смачного!