Закусочний рулет "Смарагдовий гіпноз"
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
15 мин
Приготовление
-
3
порции
Неймовірно смачна закуска - рулет зі шпинату та базиліка із начинкою з копченого лосося і вершкового сиру. Коли рулет нарізається кільцями, то довго дивитися на них важко - спіралевидний малюнок немов гімнотизує.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
2 чашки
-
1 чашка
-
3 шт.
-
1 ст.л.
-
200 г
-
1 шт.
-
2 ст.л.
-
100 г
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Розігріти духовку до 180 градусів. У каструлю налити трохи води і додати шпинат.Накрити кришкою і довести до кипіння. Варити 2 хвилини.Дати стекти воді і промити шпинат під холодною водою.Віджати зайву рідину.У блендері з'єднати шпинат, жовтки, базилік, сіль і перець і збивати до гладкої маси.Збити білки до м'яких піків і акуратно додати їх до шпинату.Викласти масу на деко і запікати 15 хвилин або до готовності.Для начинки з'єднати вершковий сир, кріп, лимонний сік і цедру.Посолити і поперчити.На шпинатний корж викласти начінку, каперси (або їхню заміну) і лосося.Згорнути в рулет і залишити в холодильнику на кілька годин або на ніч.Як подавати
Готову закуску нарізати порційними шматочками. Смачного!