Закусочний рулет "Смарагдовий гіпноз"

Автор
Закусочний рулет "Смарагдовий гіпноз"
  • 15 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Неймовірно смачна закуска - рулет зі шпинату та базиліка із начинкою з копченого лосося і вершкового сиру. Коли рулет нарізається кільцями, то довго дивитися на них важко - спіралевидний малюнок немов гімнотизує.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Розігріти духовку до 180 градусів. У каструлю налити трохи води і додати шпинат.Накрити кришкою і довести до кипіння. Варити 2 хвилини.Дати стекти воді і промити шпинат під холодною водою.Віджати зайву рідину.У блендері з'єднати шпинат, жовтки, базилік, сіль і перець і збивати до гладкої маси.Збити білки до м'яких піків і акуратно додати їх до шпинату.Викласти масу на деко і запікати 15 хвилин або до готовності.Для начинки з'єднати вершковий сир, кріп, лимонний сік і цедру.Посолити і поперчити.На шпинатний корж викласти начінку, каперси (або їхню заміну) і лосося.Згорнути в рулет і залишити в холодильнику на кілька годин або на ніч.

Як подавати

Готову закуску нарізати порційними шматочками. Смачного!