Великодня закуска з яєць - рецепти Сенічкіна
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
20 мин
Приготовление
-
4
порции
Сьогодні Руслан Сенічкін вирішив розкрити справжній ексклюзивний потенціал яєць - напередодні Великодня особливо актуально!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
4 шт
-
1 ст.л.
Перець чілі
0.5 ч.л.
Сік буряковий
50 г
Соус томатний
1 ст.л.
Йогурт (несолодкий)
4 ст.л.
-
за смаком
Способ приготовления
Отже сьогодні разом із Русланом Сенічкіним у студії сніданку 1+1 готуємо великодню закуску з яєць.
З рецептами Руслана Сенічкіна ви можете ознайомитись ТУТ.