Риба, запечена в листковому тісті: рецепт вражаючої страви

Автор
Риба, запечена в листковому тісті: рецепт вражаючої страви
  • 40 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Дуже цікавий варіант приготування риби в листковому тісті. Для цієї страви можно використовувати будь яку рибу, виходить все одно дуже смачна.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Підготуйте рибу, відділивши філе від кісток.Візміть листкове тісто.Розкатайте тісто в два тонкі пласти.Почистіть цибулю та моркву и дрібно наріжте.Вікладіть на тісто цибулю, моркву.Додайте сіль та спеції за смаком.Накрийте другим шаром тіста і защіпіть тісто навколо риби.Відріжте зайве, щоб за формою тісто нагадувало рибу.Зробіть так само з іншими шматочками філе риби.Запікайте в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Як подавати

Перед подачею на стіл замастіть рибу маслом.

Якщо вам сподобається ця страва, то наступного разу радимо приготувати шніцель зі скумбрії.

Смачного!