Риба, запечена в листковому тісті: рецепт вражаючої страви
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
40 мин
Приготовление
-
3
порции
Дуже цікавий варіант приготування риби в листковому тісті. Для цієї страви можно використовувати будь яку рибу, виходить все одно дуже смачна.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г
-
2 шт
-
1 шт
-
2 шт
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Підготуйте рибу, відділивши філе від кісток.Візміть листкове тісто.Розкатайте тісто в два тонкі пласти.Почистіть цибулю та моркву и дрібно наріжте.Вікладіть на тісто цибулю, моркву.Додайте сіль та спеції за смаком.Накрийте другим шаром тіста і защіпіть тісто навколо риби.Відріжте зайве, щоб за формою тісто нагадувало рибу.Зробіть так само з іншими шматочками філе риби.Запікайте в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.Як подавати
Перед подачею на стіл замастіть рибу маслом.
Якщо вам сподобається ця страва, то наступного разу радимо приготувати шніцель зі скумбрії.
Смачного!