Просто, але дуже смачно: яйця, фаршировані тунцем до Нового року
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 20874
Готується нашвидкуруч з будь-яких рибних консервів
З рибних страв на новорічний стіл можна приготувати смачний салат із запеченою сьомгою та овочами або ж запекти скумбрію в азіатському стилі. Не зайвими будуть і яйця, фаршировані тунцем.
Попри те, що така закуска готується за лічені хвилини й може здатися простою, вона однією з перших зникає зі столу. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні рецепти".
Як приготувати яйця, фаршировані тунцем
Інгредієнти:
- яйця – 6 шт.;
- тунець у власному соку — пів банки;
- сіль, перець за смаком;
- сік лимона;
- кріп;
- насіння кунжуту;
- кілька гілочок руколи для декору — за бажанням.
Спосіб приготування:
- Яйця відварити вкруту.
- Почистити, розрізати на половинки.
- Тунець розім’яти виделкою.
- Додати жовток, розім’яти, перемішати.
- Збризнути масу соком лимона, посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний кріп, перемішати.
- Нафарширувати білки сумішшю, що вийшла, прикрасити зернами кунжуту.
А якщо ви вже почали складати меню на Новий рік, рекомендуємо звернути увагу на рецепт запеченого м’яса у духовці "Гармошка". Це гарна і дуже смачна страва, яку можна сміливо подавати на святковий стіл.