Просто, але дуже смачно: яйця, фаршировані тунцем до Нового року

Читать на русском
Автор
20912
Чудовий варіант холодної закуски для застілля Новина оновлена 09 грудня 2023, 17:29
Чудовий варіант холодної закуски для застілля. Фото lefood.menu

Готується нашвидкуруч з будь-яких рибних консервів

З рибних страв на новорічний стіл можна приготувати смачний салат із запеченою сьомгою та овочами або ж запекти скумбрію в азіатському стилі. Не зайвими будуть і яйця, фаршировані тунцем.

Попри те, що така закуска готується за лічені хвилини й може здатися простою, вона однією з перших зникає зі столу. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні рецепти".

Як приготувати яйця, фаршировані тунцем

Інгредієнти:

  • яйця – 6 шт.;
  • тунець у власному соку — пів банки;
  • сіль, перець за смаком;
  • сік лимона;
  • кріп;
  • насіння кунжуту;
  • кілька гілочок руколи для декору — за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварити вкруту.
  2. Почистити, розрізати на половинки.
  3. Тунець розім’яти виделкою.
  4. Додати жовток, розім’яти, перемішати.
  5. Збризнути масу соком лимона, посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний кріп, перемішати.
  6. Нафарширувати білки сумішшю, що вийшла, прикрасити зернами кунжуту.

А якщо ви вже почали складати меню на Новий рік, рекомендуємо звернути увагу на рецепт запеченого м’яса у духовці "Гармошка". Це гарна і дуже смачна страва, яку можна сміливо подавати на святковий стіл.