Без духовки та зайвої метушні: найлінивіший рецепт "Наполеона"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1575
Він вийде абсолютно у всіх
Якщо ви ласун, напевно у вас в закладках є багато рецептів найрізноманітніших ласощів. Сьогодні пропонуємо приготувати вдома улюблений багатьма "Наполеон".
Якщо ви думаєте, що вам для приготування торта потрібно буде півдня стояти на кухні, ми з Shuba переконаємо вас у протилежному. Вам не знадобиться ні духовка, ні сковорода, не потрібна буде ні мука, ні молоко. Заінтриговані? Тоді йдемо готувати.
Як приготувати торт "Наполеон" без випічки
Інгредієнти на 8 порцій:
- печиво — 400 г;
- яйця курячі — 3 шт.;
- цукор — 150 г;
- цукор ванільний — 10 г;
- сіль — 2 г;
- борошно пшеничне — 60 г;
- крохмаль кукурудзяний — 60 г;
- молоко — 750 мл;
- масло вершкове — 150 г.
Спосіб приготування:
- Для приготування крему змішайте яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, борошно та кукурудзяний крохмаль.
- В окремій каструлі доведіть молоко до кипіння. Постійно помішуючи, влийте в яєчну суміш і на середньому вогні варіть до загущення, постійно помішуючи.
- В отриману масу додайте холодне вершкове масло і перемішайте до повного розчинення.
- Печиво викладіть шаром на дно форми, змастіть приготованим кремом та викладете зверху ще один шар печива. Зверху знову змастіть шаром крему. Повторюйте, поки не скінчиться печиво та крем.
- Торт посипте зверху подрібненим печивом і відправте в холодильник на кілька годин.
Подавайте такий "Наполеон" з пікантною кавою. Ви не забудете цю смакоту.