Без духовки та зайвої метушні: найлінивіший рецепт "Наполеона"

Читать на русском
Автор
1575
Такий тортик ви будете готувати із задоволенням
Такий тортик ви будете готувати із задоволенням. Фото shuba.life

Він вийде абсолютно у всіх

Якщо ви ласун, напевно у вас в закладках є багато рецептів найрізноманітніших ласощів. Сьогодні пропонуємо приготувати вдома улюблений багатьма "Наполеон".

Якщо ви думаєте, що вам для приготування торта потрібно буде півдня стояти на кухні, ми з Shuba переконаємо вас у протилежному. Вам не знадобиться ні духовка, ні сковорода, не потрібна буде ні мука, ні молоко. Заінтриговані? Тоді йдемо готувати.

Як приготувати торт "Наполеон" без випічки

Інгредієнти на 8 порцій:

  • печиво — 400 г;
  • яйця курячі — 3 шт.;
  • цукор — 150 г;
  • цукор ванільний — 10 г;
  • сіль — 2 г;
  • борошно пшеничне — 60 г;
  • крохмаль кукурудзяний — 60 г;
  • молоко — 750 мл;
  • масло вершкове — 150 г.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування крему змішайте яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, борошно та кукурудзяний крохмаль.
  2. В окремій каструлі доведіть молоко до кипіння. Постійно помішуючи, влийте в яєчну суміш і на середньому вогні варіть до загущення, постійно помішуючи.
  3. В отриману масу додайте холодне вершкове масло і перемішайте до повного розчинення.
  4. Печиво викладіть шаром на дно форми, змастіть приготованим кремом та викладете зверху ще один шар печива. Зверху знову змастіть шаром крему. Повторюйте, поки не скінчиться печиво та крем.
  5. Торт посипте зверху подрібненим печивом і відправте в холодильник на кілька годин.

Подавайте такий "Наполеон" з пікантною кавою. Ви не забудете цю смакоту.