Білий, як сніг: нереально смачні трубочки з начинкою до свят
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Знадобиться трохи продуктів та електровафельниця
Ми розповідали, як приготувати до свят дуже красиве вітражне печиво. Тепер ділимось рецептом смачних трубочок з вершковим кремом.
Інгредієнти для десерту дуже прості й доступні; крім них, знадобиться ще електровафельниця. Рецептом поділились на порталі Shuba.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне — 200 г
- Яйця курячі — 5 шт.
- Маргарин — 200 г
- Цукор — 160 г
- Олія соняшникова — 30 г
Для крему:
- Яйця курячі — 2 шт.
- Цукор — 100 г
- Цукор ванільний — 10 г
- Масло вершкове — 200 г
- Молоко — 100 мл
Спосіб приготування:
- Яйця збиваємо з цукром до стійкої піни. Додаємо розтоплений теплий маргарин і всипаємо просіяне борошно. Добре перемішуємо до однорідної маси.
- Розігріваємо електровафельницю і змащуємо олією. У центр наливаємо 1 ст. л. тіста, закриваємо вафельницю і випікаємо вафлю приблизно 1-1,5 хвилини.
- Знімаємо готову вафлю і зразу згортаємо її в трубочку. Таким чином готуємо всі трубочки.
- Для крему збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром у пишну піну. Вливаємо гаряче молоко тонкою цівкою, постійно мішаючи, щоб маса не згорнулась.
- Ставимо крем на маленький вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Охолоджуємо.
- Розм’якшене вершкове масло збиваємо у пишну масу і вводимо яєчну суміш. Продовжуємо збивати до отримання однорідної густої маси.
- Отриманий крем перекладаємо у кондитерський мішечок. Щільно наповнюємо ним трубочки.
Самі трубочки залишаються хрусткими довго. Їх також можна покласти у пряничний будиночок.