Ніхто не здогадається, що в намазці: дешевий секретний інгредієнт зробить закуску неймовірною

Читать на русском
Автор
14306
Гарна ідея перекусу, коли потрібно готувати швидко
Гарна ідея перекусу, коли потрібно готувати швидко. Фото shuba.life

Дуже смачна намазка, яка готується швидко і просто

Ми розповідали, як приготувати апетитні рогалики з начинкою. Тепер ділимось рецептом цікавої солоної закуски на основі вершкового масла, яєць та яблука.

Вона ідеально пасує як на щодень, так ідо святкового столу. Всі інгредієнти гармонійно доповнюють один одного. Виходить дуже смачно, ситно і ароматна. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • 1 багет
  • 150 г вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 1 яблуко
  • 50 г ядер волоських горіхів
  • сіль і чорний мелений перець – до смаку
  • 1/2 чайної ложки гірчиці

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо багет тонкими скибочками (близько 1 см). Викладаємо їх на розігріту сковороду з вершковим маслом. Обсмажуємо з двох сторін до красивої рум'яної скоринки.
  2. Нарізаємо цибулю дрібними кубиками і обсмажуємо на розігрітій сковороді з вершковим маслом до прозорості. Паралельно видаляємо серцевину з яблука і нарізаємо його кубиками.
  3. Додаємо до цибулі та обсмажуємо до м'якості. Перекладаємо цибулю та яблуко в чашу блендера.
  4. Подрібнюємо горіхи і обсмажуємо їх на сковороді 1-2 хвилини. Додаємо в блендер.
  5. Змішуємо інгредієнти блендером до однорідної маси. Додаємо сіль, перець і гірчицю, подрібнюємо ще хвилину.

Перекладаємо намазку в контейнер і ставимо в холодильник — для стабілізації. Після цього можна мастити пасту на скибочки хліба і насолоджуватися. Також ми ділились рецептом дуже смачного салату "Буковина".