Сподобається усім та кожному: як приготувати пряну закуску з болгарського перця (відео)

Автор
Сподобається усім та кожному: як приготувати пряну закуску з болгарського перця (відео)
  • 2 г 20 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 109 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    109 Ккал

  • Білки

    1 г

  • Жири

    15 г

  • Вуглеводи

    5 г

Осінь багата на різноманітні овочі та фрукти, які не лише можна їсти просто так, але й готувати з них смачні закрутки та закуски. Зокрема, болгарський перець господині консервують, фарширують чи готують з ного салати. Сьогодні ми хочемо запропонувати зробити з болгарського перцю надзвичайно смачну закуску, рецепт якої у вас точно попросять подруги.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Перець помити й запекти в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

  2. img

    Покласти його під плівку або в пакет на 5 хвилин, щоб легше було чистити.

  3. img

    Почистити перець і нарізати на смужки.

  4. img

    Додати сіль, оцет, олію, часник і дрібно нарізану петрушку.

  5. img

    Перемішати й охолодити.

Як та з чим подавати

Дуже смачно подавати цю закуску на підсушеному чорному хлібі, змащеному крем-сиром. Смачного!

Раніше ми писали, як приготувати з перцю гостро-солодкий соус до шашлику. Він стане ідеальним доповненням не лише до м'яса, але й до овочів на грилі, чи заправкою для салатів.