Сподобається усім та кожному: як приготувати пряну закуску з болгарського перця (відео)
- Автор
- Дата публікації
- Автор
-
2 г 20 хв
Приготування
-
6
порцій
-
109 Ккал
/ 100 гр
Осінь багата на різноманітні овочі та фрукти, які не лише можна їсти просто так, але й готувати з них смачні закрутки та закуски. Зокрема, болгарський перець господині консервують, фарширують чи готують з ного салати. Сьогодні ми хочемо запропонувати зробити з болгарського перцю надзвичайно смачну закуску, рецепт якої у вас точно попросять подруги.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
за смаком
-
за смаком
-
6 ст. л
Етапи приготування
-
Перець помити й запекти в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
-
Покласти його під плівку або в пакет на 5 хвилин, щоб легше було чистити.
-
Почистити перець і нарізати на смужки.
-
Додати сіль, оцет, олію, часник і дрібно нарізану петрушку.
-
Перемішати й охолодити.
Як та з чим подавати
Дуже смачно подавати цю закуску на підсушеному чорному хлібі, змащеному крем-сиром. Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати з перцю гостро-солодкий соус до шашлику. Він стане ідеальним доповненням не лише до м'яса, але й до овочів на грилі, чи заправкою для салатів.