-
1 г
Приготування
-
6
порцій
Апельсинове печиво – це справжнє втілення затишку та тепла, яке нагадує про домашню атмосферу і приємні моменти, проведені за чашкою ароматного чаю.
Цей рецепт ідеально підійде для тих, хто цінує простоту та натуральність, адже він вимагає мінімального набору інгредієнтів і не потребує багато часу на приготування. Завдяки яскравому цитрусовому смаку апельсина печиво виходить ніжним, ароматним і дуже апетитним.
Рецептом поділилась блогерка Вікторія Кельбас на своїй сторінці в Instagram. Його особливість полягає не тільки в простоті, але й в тому, що він дозволяє експериментувати. Можна додати трохи кориці або імбиру для створення ще більш зимового аромату.
Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою в моменти, коли хочеться приготувати щось смачне, але немає бажання довго стояти на кухні. Він також чудово підійде для подарунка близьким: домашнє печиво, упаковане у красиву коробку, завжди викликає щиру усмішку.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
100 гр
-
5 гр
-
100 мл
-
1 шт
-
0.5 шт
-
300 - 350 гр
-
1 ч. л
-
50 - 100 гр
Етапи приготування
-
Змішуємо яйце з цукром та ванільним цукром. Дали додаємо соняшникову олію, цедру апельсина та сік його половинки.
-
Поступово додаємо просіяне борошно з розпушувачем і вмішуємо. Має вийти пластичне тісто.
-
Даємо тісту постояти в холодильнику 30 хвилин, а потім формуємо з нього кульки розміром з волоський горіх.
-
Обвалюємо кульки в цукровій пудрі та викладаємо на деко.
-
Випікаємо 15-20 хвилин при 180 градусах.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний рулет з волоськими горіхами.