Швидкі рецепти: ніжний Мільфей - в склянці
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
15 мин
Приготовление
-
5
порций
Французьський Мільфей зазвичай готується як тістечко з трьох шарів листкового тіста та повітряною сирною масою між ними. Ми ж знайомимо вас із простим варіантом легендарного десерта, що подається в склянці.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
4 шт.
-
2 ст.л.
-
200 г
-
1 пласт
-
250 мл
-
100 г
Способ приготовления
Тісто треба розкачати і вирізати кружальця.Викладаємо кружечки на деко і придавлюємо зверху іншим листом, щоб коржики вийшли плоскими. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.Збиваємо вершки до повітряної консистенції.Окремо збиваємо жовтки з цукром і маскарпоне.Отриману масу перемішуємо зі збитими вершками і подрібненою малиною.Десерт викладаємо в стакани.Зверху акуратно вставляємо коржик і ягоди малини.Як подавать
Подавайте як десерт до чаю.
Смачного!