Японський чизкейк - улюблений десерт Тіни Кароль
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
1 ч
Приготовление
-
2
порции
Українська співачка і телеведуча ділиться рецептом вишуканого чизкейка, який готується із доступних інгредієнтів.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
450 г
-
120 г
-
60 г
-
6 шт.
-
200 мл
-
100 г
Способ приготовления
У невелику миску покладіть сир, масло, вершки, додайте цукрову пудру (можна замінити дрібним цукром).Візьміть вінчик і змішайте все до стану однорідної маси. Далі відокремте білки від жовтків. Потім збийте жовтки вінчиком, додайте в сиру масу, всипте туди ж борошно і знову добре перемішайте. Решту білків збийте в міцну піну. Потім акуратно змішайте її з сирною масою.Тісто викладіть у форму, попередньо застеливши її шматком пергаметного паперу. Розігрійте духовку до 150 градусів, поставте форму в духовку і випікайте півгодини, після чого знизьте температуру до 130 градусів і випікайте ще 30 хвилин (перевіряємо готовність за допомогою сірника). Чізкейк готовий!Читай также: Хачапури по-аджарски от Потапа