Японський чизкейк - улюблений десерт Тіни Кароль

Автор
Японський чизкейк - улюблений десерт Тіни Кароль
  • 1 ч

    Приготовление

  • 2

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Українська співачка і телеведуча ділиться рецептом вишуканого чизкейка, який готується із доступних інгредієнтів.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

У невелику миску покладіть сир, масло, вершки, додайте цукрову пудру (можна замінити дрібним цукром).Візьміть вінчик і змішайте все до стану однорідної маси. Далі відокремте білки від жовтків. Потім збийте жовтки вінчиком, додайте в сиру масу, всипте туди ж борошно і знову добре перемішайте. Решту білків збийте в міцну піну. Потім акуратно змішайте її з сирною масою.Тісто викладіть у форму, попередньо застеливши її шматком пергаметного паперу. Розігрійте духовку до 150 градусів, поставте форму в духовку і випікайте півгодини, після чого знизьте температуру до 130 градусів і випікайте ще 30 хвилин (перевіряємо готовність за допомогою сірника). Чізкейк готовий!

Читай также: Хачапури по-аджарски от Потапа