Пісне меню: салат «Овочеві спагетті»
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
15 мин
Приготовление
-
2
порции
-
Чудовий овочевий салат можна готувати у піст для всієї родини! Він насичений вітамінами, а готується - простіше не буває!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
200 г
-
100 г
Петрушка
20 г
Цибуля зелена
40 г
Часник
3 зубчики
Сіль
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
Олія соняшникова
за смаком
Приправа для моркови по-корейски
за смаком
Для прикрашання:
Маслини
2 шт.
Оливки
2 шт.
Петрушка
2 гілочки
Способ приготовления
Для цього салату - в ідеалі - вам знадобиться овочерізка. Але, навіть і за допомогою звичайного ножа, у вас вийде смачна та нарядна страва.
1. Моркву чистимо та ріжемо.
2. Корінь селери промиваємо, чистимо від шкірки й також ріжемо.
3. Зелену цибулю й петрушку ополіскуємо, чистимо від плівок та подрібнюємо.
4. Викладаємо у миску моркву, селеру, цибулю та петрушку. Солимо та переминаємо, щоб виділився сік.
5. Часник чистимо від лушпиння та пропускаємо через прес. У салат кладемо приправу для моркви по-корейськи, часник. Потім додаємо цукор та сіль за смаком, приправляємо оцтом. Добре перемішуємо.
6. Готовий салат збризкуємо соняшниковою олією та розкладаємо по тарілках.
Як подавати
Кожну порцію прикрашаємо гілочками петрушки, оливками та маслинами.
Читай также: Постное меню: жаркое с лисичками