Міні-кіш з печерицями та шпинатом
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
20 мин
Приготовление
-
3
порции
Легкий у приготуванні та смачний міні-кіш можна приготувати за лічені хвилини.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
3 шт
-
60 г
-
30 г
-
3 ст.л
Способ приготовления
З печериць зливаємо рідину, змішуємо з різаним шпинату.Додаємо тертого сиру та яйця, збиті з молоком.Перемішуємо, розливаємо масу по формах, змащених маслом, і запікаємо в розігрітій до 180° С духовці протягом 10-12 хвилин.Порада: Якщо маса рідка, додаємо трішки борошна або манки.
Як та з чим подавати
Подавате до столу одразу ж. Смачного!