Овочевий єврейський кугель: покроковий рецепт

Автор
Овочевий єврейський кугель: покроковий рецепт
  • 1 ч

    Приготовление

  • 6

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Овочевий хіт осені - кугель! Дієтичний, ніжний, ситний, ароматний, легкий - його можна готувати щодня, тим паче, начинку ви можете варіювати згідно своїх власних смакових вподобань!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Почистити картоплю, цибулю, моркву та часник. Цукіні вимити.Часник дрібно нарізати, інші овочі натерти на крупній тертці.Змішати овочі з сухарями, яйцями, петрушкою, базиліком, сіллю і перцем до густого стану.Перекласти овочеву масу в змащену маслом форму, розрівняти поверхню, полити олією і запікати 50-60 хвилин при 180 градусів, до хрусткої скоринки.

А ви знали, що: Кугель відноситься до традиційної єврейської кухні. Ця страва чимось подібна до запіканки. Готується кугель за принципом класичного англійського пудингу - все, що залишилося від сніданку чи обіду подрібнюється, перемішується і заливається яйцем.

Як і з чим подавати:

Подавати до столу гарячим. Нехай смакує!