Овочевий єврейський кугель: покроковий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
1 ч
Приготовление
-
6
порций
Овочевий хіт осені - кугель! Дієтичний, ніжний, ситний, ароматний, легкий - його можна готувати щодня, тим паче, начинку ви можете варіювати згідно своїх власних смакових вподобань!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
2 шт.
-
2 шт.
-
2 шт.
-
1 шт.
-
4зубчики.
-
3 шт.
-
4 ст.л.
-
3 ст.л.
-
1/4 ч.л.
-
1 ст.л.
-
за смаком.
-
за смаком.
Способ приготовления
Почистити картоплю, цибулю, моркву та часник. Цукіні вимити.Часник дрібно нарізати, інші овочі натерти на крупній тертці.Змішати овочі з сухарями, яйцями, петрушкою, базиліком, сіллю і перцем до густого стану.Перекласти овочеву масу в змащену маслом форму, розрівняти поверхню, полити олією і запікати 50-60 хвилин при 180 градусів, до хрусткої скоринки.А ви знали, що: Кугель відноситься до традиційної єврейської кухні. Ця страва чимось подібна до запіканки. Готується кугель за принципом класичного англійського пудингу - все, що залишилося від сніданку чи обіду подрібнюється, перемішується і заливається яйцем.
Як і з чим подавати:
Подавати до столу гарячим. Нехай смакує!