Олів’є, відійди в бік: цей салат займе головне місце на будь-якому святковому столі

Читать на русском
Автор
4216
Смачний та простий у приготуванні салат Новина оновлена 09 грудня 2023, 17:45
Смачний та простий у приготуванні салат. Фото babusyni-retsepty

Ця страва вам ніколи не набридне

Без різноманітних салатів ми не уявляємо наше життя. Що може бути простіше, ніж нарізати інгредієнти, додати улюблену заправку і подати на стіл? Це чудова страва як до свята, так і для сімейних посиденьок. Якщо ви вже готували салат за старовинним французьким рецептом, пропонуємо нову страву.

Для салату від "Бабусиних рецептів" вам не потрібні дорогі продукти – усі інгредієнти ви знайдете у холодильнику. Однак така страва складе гідну конкуренцію навіть коханому олів’є. Спробуйте – і ви будете у захваті.

Як приготувати салат із пекінської капусти

Інгредієнти:

  • пекінська капуста;
  • м’ясо – 300 г;
  • огірки — 1-2 шт.;
  • петрушка, цибуля;
  • ковбаса — 150 г;.
  • сметана, майонез – пропорція 1:1;
  • сіль – на свій смак.

Спосіб приготування :

  1. Пекінську капусту миємо та довільно нарізаємо.
  2. Курячі грудки відварюємо в підсоленій воді до готовності, нарізаємо або розбираємо на волокна. Разом із пекінською капустою відправляємо у глибоку миску.
  3. Огірок нарізаємо соломкою та відправляємо до інших інгредієнтів.
  4. Довільно нарізаємо ковбасу, відправляємо в миску.
  5. Змішуємо майонез та сметану в пропорціях 1:1 та отриманим соусом заправляємо салат. Солимо до свого смаку, ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.

Рекомендуємо також скуштувати литовський салат з оселедцем за рецептом "Телеграфа". Він підходить і для тих, хто на дієті, і для тих, хто дотримується посту.