Олів’є, відійди в бік: цей салат займе головне місце на будь-якому святковому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4231
![Смачний та простий у приготуванні салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/0d/30ecee41-ff88812045a5ecf81730d5a569a2f0d2.jpg?v=2160_1)
Ця страва вам ніколи не набридне
Без різноманітних салатів ми не уявляємо наше життя. Що може бути простіше, ніж нарізати інгредієнти, додати улюблену заправку і подати на стіл? Це чудова страва як до свята, так і для сімейних посиденьок. Якщо ви вже готували салат за старовинним французьким рецептом, пропонуємо нову страву.
Для салату від "Бабусиних рецептів" вам не потрібні дорогі продукти – усі інгредієнти ви знайдете у холодильнику. Однак така страва складе гідну конкуренцію навіть коханому олів’є. Спробуйте – і ви будете у захваті.
Як приготувати салат із пекінської капусти
Інгредієнти:
- пекінська капуста;
- м’ясо – 300 г;
- огірки — 1-2 шт.;
- петрушка, цибуля;
- ковбаса — 150 г;.
- сметана, майонез – пропорція 1:1;
- сіль – на свій смак.
Спосіб приготування :
- Пекінську капусту миємо та довільно нарізаємо.
- Курячі грудки відварюємо в підсоленій воді до готовності, нарізаємо або розбираємо на волокна. Разом із пекінською капустою відправляємо у глибоку миску.
- Огірок нарізаємо соломкою та відправляємо до інших інгредієнтів.
- Довільно нарізаємо ковбасу, відправляємо в миску.
- Змішуємо майонез та сметану в пропорціях 1:1 та отриманим соусом заправляємо салат. Солимо до свого смаку, ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.
Рекомендуємо також скуштувати литовський салат з оселедцем за рецептом "Телеграфа". Він підходить і для тих, хто на дієті, і для тих, хто дотримується посту.